ΚΡΑΤΗΣΗ
reservation
Άφιξη
book arrow
Αναχώρηση
book arrow
Δωμάτια
book arrow
button up
button down
Ενήλικες
book arrow
button up
button down
Παιδιά
book arrow
button up
button down
BOOK ONLINE submit
athenaeum1
scroll
athenaeum1
Τοποθεσία
Το Athenaeum Grand Hotel βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, επί της οδού Συγγρού, που διευκολύνει τις μετακινήσεις σας σε κάθε γωνιά της Αθήνας και σας δίνει εύκολη πρόσβαση στο ξενοδοχείο απ’ όπου κι αν ταξιδεύετε.

Σε απόσταση 800 μ. από το ξενοδοχείο θα βρείτε τη στάση Συγγρού-Φιξ της γραμμής 2 του μετρό (Κόκκινη Γραμμή) για να κινηθείτε προς την περιοχή της Ακρόπολης, τις γειτονιές της Πλάκας, αλλά και το Σύνταγμα και το Κολωνάκι με τους πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους.
Πώς να έρθετε στο Athenaeum Grand Hotel
come by air ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Με μετρό από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Φθάνοντας στο αεροδρόμιο της Αθήνας ακολουθήστε τις πινακίδες που σας οδηγούν στο μετρό, και αφού εκδώσετε το εισιτήριό σας παίρνετε την Μπλε Γραμμή (Γραμμή 3) με κατεύθυνση προς Αγία Μαρίνα. Στον σταθμό του Συντάγματος θα χρειαστεί να αλλάξετε γραμμή. Επιβιβαστείτε στην Κόκκινη Γραμμή (Γραμμή 2) με κατεύθυνση στο Ελληνικό. Κατεβαίνετε στη στάση Συγγρού Φιξ και σε απόσταση 800 μέτρων βρίσκεται το ξενοδοχείο. Η διαδρομή με το μετρό διαρκεί περίπου μία ώρα και το εισιτήριο από και προς το αεροδρόμιο κοστίζει 10 ευρώ. Δρομολόγια γίνονται καθημερινά 06:00 π.μ. – 23:30 μ.μ.
 
Με λεωφορείο από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Από το αεροδρόμιο αναχωρεί κάθε 20 λεπτά το λεωφορείο Χ95 με προορισμό την πλατεία Συντάγματος, και η εξυπηρέτηση είναι 24ωρη. Φτάνοντας στο Σύνταγμα θα πρέπει να επιβιβαστείτε στο μετρό (Κόκκινη Γραμμή) με κατεύθυνση προς Ελληνικό. Κατεβαίνετε στη στάση Συγγρού Φιξ και σε απόσταση 800 μέτρων βρίσκεται το ξενοδοχείο. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε ταξί για να μεταβείτε στο ξενοδοχείο. Το κόστος της διαδρομής υπολογίζεται στα 8 ευρώ περίπου και εξαρτάται από την κίνηση και την ώρα της ημέρας. Από τις 23:30 μ.μ. έως τις 05:30 π.μ. ισχύει επιπλέον επιβάρυνση.
Με ταξί από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Η διαδρομή με ταξί από το αεροδρόμιο διαρκεί 45 λεπτά περίπου και η μεταφορά κοστίζει γύρω στα 50 ευρώ. Από τις 23:30 μ.μ. έως τις 05:30 π.μ. ισχύει επιπλέον επιβάρυνση. Εάν επιθυμείτε να προγραμματίσουμε τη μεταφορά σας με ταξί από και προς το αεροδρόμιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
 
Με αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Φεύγοντας από το αεροδρόμιο ακολουθήστε τις πινακίδες για την Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Στην έξοδο 8 στρίβετε δεξιά και εισέρχεστε στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Πειραιά. Στο τέλος της Εθνικής Οδού χρησιμοποιήστε τις 2 αριστερές λωρίδες για να πάρετε την έξοδο της Λ. Ποσειδώνος προς Γλυφάδα / Αθήνα για 2 χλμ περίπου και στη διασταύρωση στρίβετε αριστερά με κατεύθυνση προς Αθήνα. Για 3-4 χλμ περίπου συνεχίστε προς Λ. Ανδρέα Συγγρού. Το ξενοδοχείο βρίσκεται Λ. Ανδρέα Συγγρού 142. Για την άνετη εξυπηρέτησή σας το ξενοδοχείο διαθέτει δωρεάν υπόγειο χώρο στάθμευσης.
come by sea ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (Γραμμή 1) από το Λιμάνι του Πειραιά
Μπορείτε να μεταβείτε στο ξενοδοχείο από τον Πειραιά παίρνοντας την Πράσινη Γραμμή του ηλεκτρικού. Στον σταθμό της Ομόνοιας θα χρειαστεί να αλλάξετε γραμμή συνεχίζοντας τη διαδρομή με την Κόκκινη Γραμμή με κατεύθυνση προς Ελληνικό. Αποβιβάζεστε στη στάση Συγγρού Φιξ και σε απόσταση 800 μέτρων βρίσκεται το ξενοδοχείο. Η διαδρομή από τον σταθμό του Πειραιά μέχρι το ξενοδοχείο διαρκεί περίπου 50 λεπτά.
Με ταξί από το Λιμάνι του Πειραιά
Η διαδρομή με ταξί από το λιμάνι του Πειραιά στο ξενοδοχείο διαρκεί 20 λεπτά περίπου και η μεταφορά κοστίζει γύρω στα 25-30 ευρώ. Από τις 23:30 μ.μ. έως τις 05:30 π.μ. ισχύει επιπλέον επιβάρυνση. Εάν επιθυμείτε να προγραμματίσουμε τη μεταφορά σας με ταξί από και προς το λιμάνι του Πειραιά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
come by sea ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ
Με λεωφορείο & ηλεκτρικό σιδηρόδρομο από το Λιμάνι της Ραφήνας
Από το λιμάνι της Ραφήνας αναχωρεί λεωφορείο ΚΤΕΛ με τερματικό σταθμό το Πεδίον του Άρεως (Μαυροματαίων). Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια 08:00 π.μ. – 20:00 μ.μ. και το κόστος του εισιτηρίου είναι 2,60 ευρώ. Κάθετα στη Μαυροματαίων θα βρείτε την οδό Χέυδεν η οποία οδηγεί στον σταθμό του ηλεκτρικού στην πλατεία Βικτωρίας. Επιβιβαστείτε στην Πράσινη Γραμμή (Γραμμή 1) του ηλεκτρικού με κατεύθυνση προς Πειραιά και στη στάση Ομόνοια κατεβείτε για να αλλάξετε γραμμή. Επιβιβαστείτε στην Κόκκινη Γραμμή (Γραμμή 2) με κατεύθυνση στο Ελληνικό. Αποβιβαστείτε στη στάση Συγγρού Φιξ και σε απόσταση 800 μέτρων βρίσκεται το ξενοδοχείο. Για τις διαδρομές με το μετρό θα χρειαστείτε ένα εισιτήριο (1,40 ευρώ) που ισχύει για 90’.
Με ταξί από το Λιμάνι της Ραφήνας
Η διαδρομή με ταξί από το λιμάνι της Ραφήνας στο ξενοδοχείο διαρκεί σχεδόν μία ώρα και το κόστος είναι περίπου 70 ευρώ. Από τις 23:30 μ.μ. έως τις 05:30 π.μ. ισχύει επιπλέον επιβάρυνση. Εάν επιθυμείτε να προγραμματίσουμε τη μεταφορά σας με ταξί από και προς το λιμάνι της Ραφήνας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Χάρτης Περιοχής
welcome contact logo
Λεωφόρος Α. Συγγρού 142, Καλλιθέα 17671, Αθήνα
Τηλ: 210 9222500 Email: info@athenaeumgrand.com.gr

Κρατήσεις
Email: reservations@athenaeumgrand.com.gr