ΚΡΑΤΗΣΗ
reservation
Άφιξη
book arrow
Αναχώρηση
book arrow
Δωμάτια
book arrow
button up
button down
Ενήλικες
book arrow
button up
button down
Παιδιά
book arrow
button up
button down
BOOK ONLINE submit
athenaeumhotel_01 athenaeumhotel_02 athenaeumhotel_03 athenaeumhotel_04
scroll
athenaeumhotel_01 athenaeumhotel_02 athenaeumhotel_03 athenaeumhotel_04
ΜΠΑΡ & ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
highlights
Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα ευρύχωρο εστιατόριο για να απολαύσετε το υπέροχο πρωινό σε μπουφέ και à la carte μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Η χαλαρή ατμόσφαιρα και η προσεγμένη διακόσμηση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια σας προκαλεί να γευτείτε μερικά από τα νόστιμα πιάτα μας!
Εστιατόριο Herodion
Το εστιατόριο Herodion δημιουργήθηκε από τη διαρκή επιθυμία μας να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και το επίπεδο φροντίδας των φιλοξενουμένων μας.
Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα νόστιμο πρωινό σε μπουφέ, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια σειρά φρέσκων προϊόντων.
Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε το εστιατόριο για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Παρουσιάζουμε μια κουζίνα βασισμένη στην αυθεντικότητα και την απλότητα.Έχουμε επιλέξει τα καλύτερα τοπικά και εποχιακά προϊόντα για να δημιουργήσουμε μια υγιεινή κουζίνα, νόστιμη και με βαθιές ρίζες. Προσφέρουμε μια προσεγμένη κουζίνα, μια μεσογειακή πρόταση από την ελληνική δημιουργικότητα.
Εάν χρειάζεστε κάτι ελαφρύ και γρήγορο, προτείνουμε το "Bar", όπου μπορείτε να επιλέξετε από μια επιλογή σνακ καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στόχος μας είναι να δώσουμε μια ευχάριστη διάθεση στους φιλοξενούμενους μας που εστιάζει στην ποιότητα των επιλογών των τροφίμων και ποτών των μενού μας. Επιλέξτε από μια ποικιλία από φρέσκα σνακ και signature κοκτέιλ μας.
*** Τα μενού μας είναι διαθέσιμα και για την υπηρεσία δωματίου. Επιλέξτε από μια ποικιλία από διεθνή πιάτα που σερβίρονται στην ιδιωτικότητα του δωματίου σας.

Χάρτης Περιοχής
welcome contact logo
Λεωφόρος Α. Συγγρού 142, Καλλιθέα 17671, Αθήνα
Τηλ: 210 9222500 Email: info@athenaeumgrand.com.gr

Κρατήσεις
Email: reservations@athenaeumgrand.com.gr